Burträsk

HEJ,
Var ju hos Nina igår och kollade runt men inte hittade jag nånting,nepp. Men efter vi varit där och kollat så for sedan jag min syster och hennes kompisar till till royal tvärt, sen blev det frasses innan vi sen for raka vägen till skolstallet här i burträsk. vi fixade och trixade på där i stallet ett tag innan vi sen lämnade av hennes kompisar där dom bodde och vi begav oss till edelvik där min syster då bor under skoltid typ(?) Vi käkade då lite chips och såg OC.
Somnade sen någon gång kring 4 och min kära syster väckte mig klockan 6 då när vi skulle till skolstallet... Behöver jag säga mer än tröööttttt!?! Iaf vi fixade i princip klart allt i stallet på morgonen så vi for bara dit klockan 6 för att ge dom kvällsmaten. Så nu är det tv och chips för hela slanten:) gillas!
Men nu är det visst mat också.

imorrn är iaf planen den att vi stiger upp där kring 6 och är förhoppningsvis mer pigga då, sen stallet,tillbaks till edelvik,oc,prommenad,oc,stallet,hem och galliano:*
kommer säker inte ha ett enda rätt, menmen skitsamma. SKA KÄKA NU!

GULL GUSTAV!

btw, svarar på alla kommentarer senare!!

PUSS/amanda

kusen & co

INGEN RIDNING IDAG!!!!!!!!! eftersom att det är typ minus 30 ute nu..*suck*
Loisa är ju här idag eftersom hon sov över här inatt. Vi hade planerat att rida idag men vi kände oss inte särskillt peppade på de när det liksom var så kallt ute, därför ska vi istället hålla oss inne och hitta på nått skojj. hihi, hon kanske ska lära mig min cp photoshop:P Jag fatta noll.
Alltså jag har som inte så mycket att skriva om nu då det inte blev någon ridning överhuvudtaget.
Eller i eftermiddag ska jag till nina där det är utförsäljning typ 30-50% i hela butiken. Så jag ska väl kolla efter lite saker då, bland annat; ridstövlar, bett, ridbyxor, schabrak, säkert nått mer också:P
Får väl se om jag hittar nått sen då. Men kommer inte kunna skriva nått ikväll för ska till burträsk och vara med min syster när hon ska sköta skolstalet där osv. Fast blir väl uppdatering imorrn då.
Men nu till en bild sen, ska jag väcka loisa som somnade med min katt i sängen nyss,HAHA.
 LOISA:*:*

KRAM♥


brist på rubriker..

Hej hopp alla gladisar:)
Idag är det onsdag och fortfarande 20 minus ute.. Nu känner jag mig faktiskt förbannat less på denna kylan!! Och det sägs att det ska bli ännu kallar imorrn och i övermorgon. Typ ge mig sommar nu nu nu!
Men iaf så var jag lika duktig idag eller om inte ännu duktigare. Tog på mig en massa varma kläder och begav mig ut tillsammans med min syster. När vi väl var ute gav vi hästarna lunch och sen började vi mocka och medas vi gjorde de kom vi fram till att jag skulle rida båda hästarna och hon skulle följa med och fota. Så så fick det bli:) Jag tyck det gick rätt så bra att rida både Papito och Galliano, men Papito kan dock vara väldigt fånig ibland, typ försöka hoppa ner i diken och små stegra speciellt när det kommer bilar:O Hyfsat jobbigt!
Red iaf Papito efter vägen, med sadel. Sen efter det så red jag Galliano i djup snön barbacka, myspys!:)
Sen fotade ju som sagt min syster, men kan väl säga att det inte gick så bra för henne med kameran, då den inte sammarbetade;) Fast kan kanske lägga in någon bild. Sen ska jag skynda mig in i duschen och städa lite för loisa kommer nämligen hit snart, de blir toppen!:*
Nu till bilderna!
PAPITO




GALLIANO



Jaja, blir kanske nått till inlägg ikv, men lovar inget:) PUSS/amanda


Alldelens för kallt ute..

Ridturen idag blev inte som jag hade tänkt igår då det var hela 20 minus ute även idag.. ÄCKEL VÄDER!!
Men tillskillnad från igår gav jag mig ut ändå duktig som jag är(?) Hursomhelst det blev då inte som jag skrev igår utan istället en lugn barbacka ridtur efter vägen. Linnea och pappen följde med. Båda hästarna skötte sig finfint, men vi gjorde som inte så mycket red mest på lång tygel. Fast dom fick ju iaf röra på sig:)
 Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, eller imorrn så kanske Loisa kommer hit och då kanske hon ska rida min plutt lite:) Sen ska vi väl kanske hitta på nått mer kul, vi får väl se hur det blir:)
Nu orkar jag inte skriva mer, men kanske gör någon bildbomb aktig grej sen ikväll.
aja, nu till en avslutande bild.

 GALLIANO & LOISA:*

PUSS/amanda


vilodag

Som rubriken blev det vilodag för lill plutten idag. Då det var ungefär -20 ute idag..FY SJUTTON!:O:O
Men passade då på att fara till stan istället, jag köpte inget eller jo några tvätt servetter till nytagna hål(?) för jag tog nämligen fler hål i öronen idag:) Men ska nog till stan nån till dag innan skolan börjar om och då ta ännu ett till. Kom hem nån gång kring 4 och hamnade då framför tvn och satt där till halv 7, då jag, Linnea och pappa gick ut för att mocka, ta in hästarna, sköta och ge dom mat.
Nu efter det har jag typ endast suttit vid datorn. Min dag sammanfattningsvis; stan,tv,stallet,dator.

Förhoppningsvis är det mindre kallt imorrn och då funderar jag på att fara ut och rida på vägen en bit lite lungt bara, för att sedan hoppa några små skutt här hemma på gården:)
Men nu har jag inge mer att skriva om, och jag hade tänkt se någon film nu sen gå och sova, så jag ska orka stiga upp nångång imorrn:P
Avslutar med en bild.


PUSS/amanda

Söndag

Idag var det stalljour som igår fast det kanske jag glömde berätta? men iaf så var jag i stallet klockan 7 och då la vi på alla hästarna täcken, släppte ut dom och mockade. Sen när jag kom hem släppte jag och mamma ut hästarna och gav dom mat. Gick in fikade lite och sen ut till stallet igen för att rida den gången och matilda kom hit och fotade:) Och nu har jag inte särskillt mycket att skriva om. Kan väl lägga ut några bilder som är tagna idag.







Sen två bilder på två gullisar:)


Ska dra nu, hoj!


dax för uppdatering?

-JEPP!
Jaja, nu har man varit väldigt dålig på att blogga nu under lovet. Men känner ingen pepp på att skriva ett långt inlägg om vad som hänt i minsta detalj. Fast kan väl försöka få med det mest "intressanta" som hänt under tiden jag haft ett blogg uppehåll.

  • Julafton, fick massa kul som; systemkamera(nikon D3000),pengar, kläder osvosv.
  • KM Dressyr, gick bra blev 4a i LB(KM klassen), och 3a i LC(träningsklassen?). Alltså det har verkligen börjat gå bättre för jag och Galliano(:*) nu i dressyren och det känns verkligen super!!
  • KM Hoppning, gick också bra blev felfri i clear round klassen. Sen i KM klassen red jag inte särskillt bra överhuvud taget, typ benen blev spagetti och jag gav efter för tidit på ett hinder och då blir han jätte vinglig och typ föll över hindret fast han försökte verkligen så gott han kunde med att få sig över utan att riva och sen mot ett hinder styrde jag mega kasst och han visste då inte om han skulle hoppa eller inte. Alltså dom failarna var mitt fel. Och jag är verkligen super nöjd över hans insats!:)
  • Nyårsafton, var rätt så kul! Tillbringade kvällen hos Evelina med några folk, och väldigt få raketer och lite smällare:D Kan lägga in en graciös video från nyårs som Evelina ha klippt ihop.

Sen har det i princip inte hänt någonting! Eller har hunnit vara rätt mycket i stallet, och även hunnit ta lite kort!:) Kan väl lägga in några kort sen också:)




Sen avslutar jag med en liten bild, min lilla plutt Galliano:*


PUSS


RSS 2.0