Bara lugnt.

Orkar som egentligen inte skriva nu för jag är nämligen jätte trött, men tänkte skriva ett kort kort inlägg innan jag hoppar ner i sängen.

Igår blev det bara en lugn barbacka tur ut i skogen med Linnea och Pappen, då han gått rätt så hårt i helgen då det var tävling i vännäs. Men vi avslutade med lite dressyr på en av våra lägdor bredvid sjön. Tror han kunde haft lite träningsvärk då han bara ville små springa "iväg" från mig. Men han skötte sig riktigt bra ändå:)
Idag blev det ett inte så långt dressyrpass ner på lägdan igen dock med sadel denna gång. Sen hade jag turen med mig och fick med mig Tina som fick fota, blev massvis med bilder, över 700bilder?!?!:O Men min sits förstörde dock alla bilder, eftersom jag sitter som en sopsäck..YÄY(yy) Jag måste VERKLIGEN bättra på den genast! Hur som helst bjuder kanske på någon/några bilder imorrn.

Nu kallar sängen på mig, GODNATT♥


gammal bild!


Nu börjas det igen!

Tro det eller ej, jag ska börja uppdatera på denna uråldriga blogg nu igen(!!)
Kommer förhoppningsvis bli många nya bilder och kanske även någon video senare så småningom. Sen tänkte jag även säga att jag säkerligen inte kommer skriva bara om min häst, utan även om andra hästar osv.
Får väl se sen om någon orkar läsa bloggen, säkert inte:P

Men nu orkar jag inte skriva nått, har varit borta hela helgen på tävling i vännäs. Var riktigt trevligt!:) Fast nu måste jag ut och mocka och fixa lite i stallet, sen blir det att ta tag i lite läxor osv, sen det efterlängtade soooova(♥) så skriver nog mer om tävlingarna sen. Kanske även kan lägga in någon bild ifall nu någon tagit någon bild under helgen.

Ska dra, PUSS


HOPPSPECIALEN, 5/5 -10.

RSS 2.0